Můj tip
Ovoce
Sušené KAKI
Sušení kaki je jednoduchý a efektivní způsob, jak uchovat toto chutné ovoce na dlouhou dobu. Při správném skladování mohou sušené plátky kaki vydržet až 6 měsíců nebo déle.
Sušení hub
O sušení
Naučit se sušit houby je perfektní řešení! Sušička nejen zajistí, že vaše houby budou mít delší trvanlivost, ale také zintenzivní...
Surovina měsíce
Suroviny
Jak sušit papriky v sušičce
Sušené papriky jsou neuvěřitelně všestranným základem, který můžete mít ve spíži.
Ať už jste domácí kuchař, turista, nebo jezdíte...
Články
Blog
Jak sklízet, sušit a používat květy měsíčku
Měsíček je jedna z mých oblíbených květin a léčivých bylin. Každý rok mám tendenci toho pěstovat tuny a tuny! Nejen, že pomáhá udržet na zahradě škůdce pryč, ale v mých očích je takový slunečný a veselý na pohled!
O surovinách
Tento článek je věnován chutným jahodám po CELÝ rok!
Sušené jahody jsou snadnou a zdravou pochoutkou. Dopřejte svým jahodám rychlé mytí, nakrájení a dehydrataci, aby si zachovaly čerstvost na další měsíce.
Výběr z receptů
O mně
Jmenuji se Alena, jsem vášnivý fotograf, sportovec a všežravec.
K sušení potravin jsem se dostala před několika lety díky svému zaměstnání a stalo se mou velkou vášní. Myšleno to sušení :-)
Kniha receptů
U nakladatelství CPress mi vyšla kniha plná receptů na sušení, návodů a tipů, jak správně v domácích podmínkách sušit a skladovat potraviny.

Spolupráce

Sušiček jsem vyzkoušela několik, až jsem zakotvila u značky EZIDRI.
I po několika letech používání na ni nedám dopustit, hlavně
díky doplňkovému příslušenství a skvělé kapacitě.