Články - blog

Vítejte v naší sérii článků o sušení potravin! Sušení je jedním z nejstarších a nejúčinnějších způsobů konzervace potravin, který umožňuje prodloužit jejich trvanlivost a zachovat většinu živin a chutí. V této kolekci článků se zaměříme na různé metody sušení potravin, používané suroviny či praktické návody, jak sušit ovoce, zeleninu, bylinky a další lahodné pochoutky. Bez ohledu na to, jestli jste začátečník nebo zkušený "sušič", články vám poskytnou užitečné informace a inspiraci pro vaše vlastní dobrodružství v sušení potravin.
zrušit filtr Filtr článků
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec vitae arcu. In laoreet, magna id viverra tincidunt, sem odio bibendum justo, vel imperdiet sapien wisi sed libero.
Blog

Jak sklízet, sušit a používat květy měsíčku

Měsíček je jedna z mých oblíbených květin a léčivých bylin. Každý rok mám tendenci toho pěstovat tuny a tuny! Nejen, že pomáhá udržet na zahradě škůdce pryč, ale v mých očích je takový...
Blog

Úprava ovoce a zeleniny před sušením

Tentokrát s vámi chci sdílet několik mých oblíbených postupů před samotným sušením.
Blog

Sušení ovocné kůže

Ovocné a zeleninové placky Všichni známe sušené švestky, jablka, hrušky, sušenou zeleninu, houby nebo bylinky. Zajímavou alternativou může být ale sušení rozmixovaného nebo rozmačkaného ovoce...